Rolluiken Oost-Vlaanderen

Rolluiken in Oost-Vlaanderen installeren? Even op het internet zoeken naar een bedrijf dat rolluiken plaatst in Oost-Vlaanderen geeft je al gauw heel wat resultaten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er alleen in Vlaanderen al meer dan 1500 vakmannen of bedrijven zijn die professioneel rolluiken kunnen plaatsen.

Prijzen vergelijken, zoals je vast wel weet, bespaart geld en tijd. Meer dan duizend bedrijven vergelijken is echter bijna onmogelijk. Toch als je het manueel moet doen!

Ontvang GRATIS offertes en advies

Via onderstaande offertedienst kan je, in Oost-Vlaanderen en doorheen volledig Vlaanderen, geautomatiseerd offertes aanvragen. In onze database zitten immers een heel groot aantal van al deze ondernemers.

Rolluiken Oost-Vlaanderen

Daardoor wordt jouw aanvraag, die je slechts één keer moet te doen, meteen naar hen doorgestuurd. Als zij denken dat ze een interessant voorstel voor jou kunnen doen, nemen ze binnen de kortste keren contact met je op.

Verwacht je wel niet aan honderden mailtjes, want dat zou ook onbegonnen werk zijn voor jou. Wij pikken er automatisch de meest voordelige en kwalitatieve offertes uit. Met een maximum van vijf offertes heb je waarschijnlijk al keuze genoeg!

Bovendien is deze dienst volledig gratis, vrijblijvend en zonder aankoopverplichting. Als je dus gewoon benieuwd bent naar enkele bedrijven uit Oost-Vlaanderen of een andere regio, dan kan je nog steeds een offerte aanvragen.

Probeer zo duidelijk mogelijk te beschrijven wat er precies moet gebeuren. Alleen zo krijg je van de eerste keer een erg precieze offerte.

Welke soort rolluiken zijn er?

Er bestaan verschillende types rolluiken. Elke soort rolluik heeft zijn eigen voor- en nadelen en brengt ook zijn eigen prijs mee.

Daarnaast hebben alle rolluiken ook nog eens opties. Wens je rolluiken met elektrische bediening? Of is elektrische bediening overbodig en beheer je de rolluiken liever manueel? Rolluiken met handmatige bediening komt wel goedkoper uit.

In Oost-Vlaanderen worden volgende rolluiken gebruikt:

  • Inbouwrolluiken
  • Opbouwrolluiken
  • Voorzetrolluiken

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken zijn de meest gekozen rolluiken. Dit heeft zijn redenen. Zo zijn opbouwrolluiken het goedkoopste en zijn ze het meest geschikt voor bestaande woningen. Er moet niets gesloopt of verbouwd worden indien je deze rolluiken wil plaatsen.

Daarnaast zijn ze, mits wat handigheid, zelf op te hangen. Ook beveiligen ze goed en bieden ze een uitstekende geluids- en thermische isolatie.

Een opbouwrolluik kost tussen 75 en 550 euro.

Voorzetrolluiken

Een andere optie die je hebt is een voorzetrolluik. Zoals de naam het al verklapt worden voorzetrolluiken aan de buitenzijde van het raam geplaatst, net als een opbouwrolluik. Ook hierbij zijn geen uitbraken, verbouwingen of sloopwerken nodig.

Voorzetrolluiken beveiligen goed tegen inbraken, isoleren naar behoren en dempen het geluid. Een voorzetrolluik is in verschillende kleuren, vormen en modellen verkrijgbaar.

Afhankelijk van het materiaal, de grootte en de verschillende opties betaal je voor een voorzetrolluik tussen 75 en 550 euro.

Voorzetrolluikrn

Inbouwrolluiken

Om inbouwrolluiken te plaatsen dien je de muur te slopen en opnieuw op te bouwen. Dit is dan ook de reden waarom er bij bestaande woningen nagenoeg niet voor een inbouwrolluik wordt gekozen. Dit type rolluik wordt vooral gekozen bij nieuwbouwwoningen.

Het grote voordeel van een inbouwrolluik is het esthetische aspect. Je ziet de kast waarin de rolluik zich oprolt niet meer. Hierdoor verlies je wel ruimte in de buitenmuur. Inbouwrolluiken hebben ook een iets prijziger prijskaartje dan andere rolluiken.

Wat kosten rolluiken?

Materiaal 1m²2m²
Kunststof rolluik€75 tot €165€200 tot €300
Aluminium rolluik€110 tot €225€400 tot €550

Tips voor de beste offertes te krijgen

Met deze makkelijke, handige tips maak je een veel grotere kans op een voordelige offerte bij jou in Oost-Vlaanderen.

Denk al eens na over de volgende vragen:

  • Hoe groot moet de rolluik zijn? Meet de ramen al eens op. Zowel de afmetingen van de kozijnen als de eigenlijke ruit.
  • Heb je al gedacht aan automatisatie? Hoe ouder je wordt, hoe zwaarder een rolluik wordt. Soms komt automatisatie echt van pas!
  • Welk materiaal wil je? Zoals je op deze site kan lezen zijn er verschillende soorten materialen. PVC is het meest voorkomend, maar aluminium en zelfs hout zijn ook mooi!
  • Hoeveel rolluiken laat je plaatsen? Als je meteen voor meerdere rolluiken gaat krijg je vaak een groepskorting. Vraag daar ook naar!
  • Welke rolluiken? De goedkope voorzetrolluik? Of liever een opbouw- of inbouwrolluik?
automatische rolluiken

Laat misschien in je opmerkingen ook even weten wat je budget is. Als je niet helemaal zeker bent van een rolluik kan je ook eens naar de alternatieven vragen.

Rolluiken laten plaatsen of rolluiken herstellen? Via de knop hieronder kom je makkelijk en vrijblijvend in contact met plaatsers van rolluiken uit Oost-Vlaanderen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?
2*. Welke type rolluiken wenst u (of heeft u)?
3*. Hoeveel rolluiken wenst u te plaatsen of te automatiseren?
4*. Wanneer wenst u het project op te starten?
5. Bijkomende informatie
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.