Prijs inbouwrolluiken

inbouwrolluiken

Wat is de prijs van inbouwrolluiken? Inbouwrolluiken zijn een pak minder populair bij het veranderen van reeds bestaande rolluiken. Bij nieuwbouw, daarentegen, wordt heel vaak voor inbouwrolluiken gekozen.

Simpelweg omdat ze veel mooier zijn dan voorzetrolluiken of opbouwrolluiken. Een inbouwrolluik is vooral voor de gevel van je woning erg mooi. De rolluik kast is immers niet zichtbaar van buitenaf. Om deze mooie rolluik te laten plaatsen moet je wel veel dieper in je portemonnee tasten dan bij het plaatsen van een voorzetrolluik.

Vind de juiste vakman in jouw regio

Totaalprijs inbouwrolluik

inbouwrolluik

De grootste kost bij de inbouwrolluik is de plaatsing. De vakmannen die de rolluiken komen plaatsen moeten heel wat meer doen dan bij voorzetrolluiken. Om de rolluiken te plaatsen moet er heel wat kap- en breekwerk worden gedaan. Dit neemt op zich al veel tijd in beslag, maar later moeten ze ook mooi worden opgevuld. Om ervoor te zorgen dat de rolluiken energie efficiënt blijven moet er ook extra isolatie worden geplaatst rondom de rolluik.

Andere zaken die de prijs van een inbouwrolluik gaan beïnvloeden zijn o.a. de grootte. Hoe groter de afmetingen, hoe meer je zal betalen. Vooral als ze afwijken van standaardmaten. Uiteraard is de materiaalkeuze ook van belang. Hout en aluminium of metaal zijn over het algemeen veel duurder dan PVC. Bedenk wel dat dit geen slechte investering is. Vaak zijn aluminium rolluiken veel diefonvriendelijker.

Als je diezelfde inbouwrolluiken ook nog automatisch wilt laten maken moet je daar natuurlijk wel wat extra voor bijbetalen. Afhankelijk van hoe de automatisering verloopt betaal je natuurlijk minder of meer.

De goedkoopste inbouwrolluik die je zal vinden zal niet veel meer kosten dan een voorzetrolluik. 120 tot 150 euro dus. De prijs van de verschillende rolluik types is vrijwel altijd hetzelfde. De plaatsingskosten zijn voornamelijk wat de meerprijs met zich meebrengt.

Reken toch op tweehonderdvijftig à driehonderd euro per inbouwrolluik.
De beste manier om verschillende prijzen met elkaar te vergelijken is door offertes aan te vragen. Gratis offertes aanvragen kan via onze offerteservice. Uiteraard is deze dienst volledig gratis en kan deze ook worden gebruikt indien gewoon wat extra info nodig is.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?

2*. Welke type rolluiken wenst u (of heeft u)?

3*. Hoeveel rolluiken wenst u te plaatsen of te automatiseren?

4*. Wanneer wenst u het project op te starten?

5. Bijkomende informatie

6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.