Opbouwrolluiken prijs

opbouwrolluiken

Wat is de opbouwrolluiken prijs? Naast de voorzetrolluiken en inbouwrolluiken heb je ook nog de opbouwrolluik. Perfect voor iedereen die de rolluikbak die op zijn gevel komt niet ziet zitten. Toch als je het niet erg vindt dat deze bak binnenshuis komt. In vergelijking met de voorzetrolluik is een opbouwrolluik veel duurder. Dat heeft alles te maken met de moeilijke manier van plaatsing.

Waar een voorzetrolluik zonder al te veel breekwerk op de gevel kan worden geplaatst, kan dat bij een opbouwrolluik niet. Daarom wordt ook alleen aangeraden om voor opbouwrolluiken te kiezen als je grondige werken laat uitvoeren of bij een nieuwbouw woning.

Ontvang GRATIS offertes opbouwrolluik

Gemiddeldes

opbouwrolluik

Exacte prijzen kunnen we je niet geven. Gewoon omdat we niet weten wat je precies wilt. Afmetingen, materialen, bediening… Het speelt allemaal een erg grote rol in de uiteindelijke prijs van je rolluik. Voor exacte prijzen kan je altijd terecht bij onze gratis offertedienst.

De afmetingen zijn wellicht de grootste kost. Als je standaardafmetingen hebt zal de opbouwrolluik goedkoper uitkomen dan wanneer je ze op maat moet laten maken. Daarbij komt ook nog de kost van het materiaal, maar dat is in feite geen bijzonder grote meerkost. Aluminium en hout zijn het duurst, PVC het goedkoopst.

De kost die de grootste hap uit je budget neemt is zonder twijfel de plaatsing. Door het veelvuldige breekwerk en moeilijke plaatsing worden heel wat meer manuren gepresteerd. Bovendien komt daar nog eens extra isolatie bovenop. Wat toch ook niet goedkoop is.

Reken per rolluik op een prijskaartje tussen driehonderd en zeshonderd euro. Veel geld, zeker in vergelijking met een voorzetrolluik.

Offertes aanvragen opbouwrolluiken

Om onder deze gemiddelde prijs te gaan zit er maar één ding op: prijzen en leveranciers zelf vergelijken.
Dat kan je zelf doen, maar dat kan je ook doen door gebruik te maken van onze offertedienst hieronder.

Door prijzen te vergelijken krijg je verschillende voorstellen van vakmannen uit België. Daaruit kan jij zelf kiezen met welk voorstel je akkoord gaat. Eventueel kan je ook nog afdingen of extra vragen stellen. Uiteraard is dit geheel gratis.

Offertes voor meerdere rolluiktypes vragen is aangeraden. Het zou zo maar eens kunnen dat je per rolluik meer dan honderd euro bespaart door soepel te zijn in je keuze.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?

2*. Welke type rolluiken wenst u (of heeft u)?

3*. Hoeveel rolluiken wenst u te plaatsen of te automatiseren?

4*. Wanneer wenst u het project op te starten?

5. Bijkomende informatie

6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.