Rolluik deur


Een rolluik voor een deur plaatsen levert grotere voordelen op dan die enkel te plaatsen voor je ramen. Zeker wanneer de ramen gewoon doorlopen in een deur, zoals bij bijvoorbeeld schuifdeuren en schuifpuien. Nog een deur waarbij het soms de moeite is om voor een rolluik te kiezen is een garagedeur. Dit wordt vooral toegepast bij grotere, industriële toepassingen of winkelpanden.

Vind de juiste vakman in jouw regio

Waarom een rolluik voor je deur?

Veel mensen vinden een rolluik voor een deur niet al te mooi. Het klopt misschien wel dat een rolluik niet erg mooi oogt, maar uiteindelijk is ze toch alleen ‘s avonds of ‘s nachts naar beneden en kan je ze zelf niet zien. Daarnaast blijft een rolluik één van de meest effectieve maatregelen tegen inbrekers.

rolluikdeur-plaatsen-min.jpg

In nieuwe woonsten wordt tegenwoordig veel gewerkt met beglazing. Deze grote en hoge glaspanelen leunen vrijwel altijd aan tegen een deur. Denk maar aan schuifpuien of schuifdeuren. Als deze glaspanelen zijn afgedekt met een rolluik, met uitzondering van de deur, dan zal de rolluik natuurlijk niet veel uithalen. Inbrekers kunnen immers nog eenvoudig inbreken en het zonlicht kan zich door de fijnste spleet laten filteren…

Voor apart staande deuren geldt dat trouwens niet anders. Door een rolluik voor je toegangsdeur te plaatsen zorg je immers voor een dubbele barriére voor inbrekers. Én daarnaast zorg je voor een betere isolatie van de deur. Want onder een deurspleet durft er toch wel al eens wat tocht binnenkomen.

Afmetingen rolluik deur

Een veelgebruikte maat is 100×200 cm. Echter zijn er meerdere afmetingen mogelijk. Bespreek dit zeker met een erkende specialist wanneer je een maat wenst die niet zo veel voorkomend is.

ROLLUIK

Hoe beste rolluik deur vinden?

Hoe vind je nu de meest geschikte rolluik voor jouw woning? Er is geen exact stappenplan om bij de beste rolluik deur uit te komen. Het beste wat je kan doen is verschillende deuren vergelijken, van verschillende leveranciers. Je komt gratis, makkelijk en vrijblijvend in contact met vakmannen via het formulier onderaan.

Kostprijs

Een rolluik voor een deur hoeft niet meer te kosten dan een gewone rolluik. In verhouding kost die even veel. Als je bvb. reken voor een rolluik van twee meter hoog met een breedte van één meter, dan zit je aan ongeveer 150 tot 200 euro.

Type rolluik deurPrijs
Rolluik deur 1×2 meter150-200 euro

Laat je de rolluik installeren? Dan komen daar natuurlijk nog plaatsingskosten en eventueel verplaatsingskosten bij. Om de prijs van een rolluik deur of rolluiken te berekenen kan je gebruik maken van dit formulier.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?
2*. Welke type rolluiken wenst u (of heeft u)?
3*. Hoeveel rolluiken wenst u te plaatsen of te automatiseren?
4*. Wanneer wenst u het project op te starten?
5. Bijkomende informatie
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.