Opbouwrolluiken

opbouwrolluikenLas je al de artikels over voorzetrolluiken eninbouwrolluiken? Dan kan je opbouwrolluiken zien als een soort van combinatie van beiden.
Je ziet immers van buitenaf, net zoals bij de inbouwrolluik, niet dat er een rolluikkast hangt. Echter is die er wel, en zie je die ook! Echter is het dit keer niet van buitenaf zichtbaar (zoals bij de voorzetrolluik), maar wel is deze binnenshuis zichtbaar.
Je kan de rolluikkast binnenshuis wel verbergen door een inkeping boven het raam te voorzien, waarin de rolluikkast van de opbouwrolluik vervolgens in kan verstopt worden.

 

 

 

 

 

OPBOUWROLLUIKEN STERKTES EN ZWAKTES

opbouwrolluikNet zoals de inbouwrolluik is deze rolluik perfect toepasbaar voor nieuwbouw huizen, of bij plaatsing van nieuwe ramen!
Er bestaat bij de opbouwrolluik geen kans op tochtgaten of koudebruggen, doordat de rolluik op het raam vastzit.
Net zoals bij de inbouwrolluik raden we aan om deze rolluik enkel bij nieuwbouw, of plaatsing van nieuwe ramen te installeren, aangezien er anders heel wat dure kosten aan verbonden zullen zijn en je enkele dagen met kap- en breekwerk geplaagd zal zijn.
Een ander minder leuk punt is dat de rolluikkast van binnenuit zichtbaar is. Tenzij gekozen wordt voor een oplossing waardoor de rolluikkast ergens in weg kan worden gewerkt.

OPBOUWROLLUIKEN PRIJZEN

De opbouwrolluik is niet duurder dan een andere rolluik. Echter is de totale kost vaak heel wat duurder dan een voorzetrolluik, omdat er zoveel werk nodig is om deze rolluik te plaatsen.
Reken toch op zo’n 300 euro per geplaatste rolluik.
(Uiteraard hangt dit af van de werkuren die nodig zijn, de nieuwe aankoop van ramen, …)

Vergelijk prijzen door gebruik te maken van onderstaand formulier.

 •  

  Gratis en vrijblijvende offertes aanvragen

  offerte rolluikenBen je op zoek naar een oplossing voor geluidshinder? Zonwering? Een verduisterende oplossing? Inbraakwering?

  Met een rolluik heb je het allemaal in één!
  Een offerte aanvragen is helemaal gratis en vrijblijvend en je bespaart er tot wel 30% mee!
  Wij sturen je opdracht door naar maximaal 4 verschillende vakmannen, en jij kiest zelf wat je met de offertes doet.
  Vraag hier gratis offertes aan.