Rolluiken Antwerpen

Wil je rolluiken in regio Antwerpen plaatsen? In Antwerpen zijn er heel wat bedrijven of vakmannen die rolluiken plaatsen. Even op het internet rondzoeken toont je meteen heel wat zoekresultaten.

Spijtig genoeg hebben grote bedrijven een veel groter kapitaal om te adverteren en zul je die ook meteen terugvinden. Hierdoor worden kleinere ervaren vakmannen naar onder gedrukt, terwijl zij vaak even goede kwaliteit tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Rolluiklint-vervangen.jpg

Om toch een betere prijs te krijgen is het noodzakelijk om prijsoffertes voor rolluiken in Antwerpen aan te vragen en vergelijken. Je kan dat doen door al deze bedrijven handmatig een mailtje te sturen, maar dat is heel wat werk. Bovendien belandt een mailtje al snel eens in een spam inbox…

Om direct meerdere offertes toegestuurd te krijgen kan je gebruik maken van onze online offertedienst. Het gebruik hiervan is uiteraard volledig gratis en vrijblijvend. Het enige wat je moet doen is je gegevens achterlaten en een beschrijving van de uit te voeren werken.

Vervolgens krijg je een bevestigingsmail of telefoontje en wordt je aanvraag online gezet. Alle geïnteresseerde bedrijven kunnen jou dan contacteren. Om te veel berichten te vermijden, zorgen we er wel voor dat je maximaal vier offertes toegestuurd krijgt. Mocht je er meer willen, mag je ons gerust een mailtje sturen.

Vraag meteen offertes aan voor kunststof of aluminium rolluiken naar keuze in regio Antwerpen.

Ontvang GRATIS offertes en advies

Voordelen van rolluiken Antwerpen offertes

  • Ze zijn gratis. Je betaalt helemaal niets! De aanvraag zelf is gratis, maar er worden ook later geen extra kosten aangerekend. Geen commissie, en geen doorgerekende kosten van je geschikte vakman.
  • De rolluiken offertes zijn vrijblijvend. Als je dus gewoon even nieuwsgierig bent naar de gemiddelde prijs, of gewoon wat extra info wenst; dat kan! Een aankoop is niet verplicht.
  • Je krijgt meerdere offertes toegestuurd. Zo zie je meteen grote (of kleine) prijsverschillen en de verschillende werkwijzen van je vakmannen.
  • Je bespaart er veel geld mee. Je kan tot wel 30% besparen door offertes te gaan vergelijken! Hoe meer offertes, hoe beter.
inbouwrolluiken-.jpg

Welke soorten rolluiken zijn er?

In Antwerpen bestaan er verschillende types rolluiken. Je hebt de keuze uit opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.

Er zijn ook verschillende materialen waaruit rolluiken gemaakt worden. Zo kan je kiezen uit kunststof rolluiken of aluminium rolluiken en kan je voor bijvoorbeeld geautomatiseerde rolluiken gaan.

Opbouwrolluik

Opbouwrolluiken worden het vaakst gekozen. Er moeten geen afbraakwerken gebeuren, dit maakt ze erg geschikt voor bestaande woningen.

De grote troeven van een opbouwrolluik is dat het een goede beveiliging biedt en de goedkoopste in zijn soort is. Je hebt al een voorzetrolluik tussen 75 en 550 euro. De gemiddelde prijzen afhankelijk van het soort rolluik dat je kiest.

Deze rolluiken voorzien je ook van een goede extra isolatie, zowel het geluid als de warmte wordt goed geïsoleerd. Ook kunnen voor een goede zonwering rolluiken van dit type van pas komen. Een opbouwrolluik kan makkelijker geplaatst worden als andere rolluiken.

Voorzetrolluik

Ook een voorzetrolluik wordt aan de buitenzijde van het raam bevestigd. Een voorzetrolluik wordt tegen de muur geplaatst, dus ook hiervoor hoef je niets uit te breken.

Voorzetrolluiken hebben heel wat te bieden. Ze beschermen goed tegen inbraken, bieden een goede isolatie en zorgen ervoor dat geluid gedempt en de zon geweerd wordt.

Een voorzetrolluik is in meerdere varianten beschikbaar. Je kan verschillende vormen, kleuren en modellen kiezen wanneer je voor dit type rolluik gaat. De prijs van een voorzetrolluik schommelt tussen 75 en 550 euro. De prijs is afhankelijk van het materiaal je kiest en de opties qua kleur en vorm waarvoor je wil gaan.

Inbouwrolluik

Een inbouwrolluik is een iets minder gekozen soort rolluik, maar in bepaalde situaties zeker niet minder interessant. Inbouwrolluiken worden vooral gebruikt bij nieuwbouwwoningen.

Waarom? Er is veel sloop- en breekwerk voor nodig wanneer je een inbouwrolluik in een bestaande woning wil plaatsen. Dit is niet onmogelijk, maar niet echt aangeraden om te doen.

De grote troef van inbouwrolluiken tegenover de andere rolluiken is dat je de kast niet kan zien wanneer de rolluik opgerold wordt. Wel ben je zo meer ruimte in de buitenmuur kwijt.

inbouw rolluiken

Wat kosten rolluiken?

Hoeveel kost een rolluik gemiddeld? Hoeveel je betaalt voor een rolluik is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt de grootte van de rolluik en het type rolluik een rol en is het van belang of je een elektrisch rolluik wenst of het bij manuele bediening houdt. Ook de materiaalkeuze, aluminium rolluiken, houten rolluiken of pvc rolluiken, is een bepalende factor.

Onderstaande tabel geeft je een idee hoeveel een kunststof of aluminium rolluik ongeveer kost:

Materiaal1m²2m²
Kunststof rolluiken€75 tot €165€200 tot €300
Aluminium rolluiken€110 tot €225€400 tot €550

Rolluiken van aluminium gemaakt zijn iets prijziger doordat ze zwaarder zijn, aluminium gewoon een duurder materiaal is, ze beter isoleren en ze gewoon langer mee kunnen.

Daarnaast betaal je voor geautomatiseerde rolluiken met elektrische bediening uiteraard extra tegenover wanneer je voor handmatige bediening gaat. Binnen het assortiment van elektrische rolluiken heb je nog verschillende opties: een afstandsbediening, knoppen naast de rolluiken,…

Het is wel onmogelijk om elektrische rolluiken te plaatsen. Hiervoor is een ervaren installateur voor nodig.

Zeker zijn van goede rolluiken? Via onderstaande knop vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan voor kunststof of aluminium rolluiken bij plaatsers van rolluiken in Antwerpen. Zo kan je prijzen vergelijken en de beste keuze maken.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?
2*. Welke type rolluiken wenst u (of heeft u)?
3*. Hoeveel rolluiken wenst u te plaatsen of te automatiseren?
4*. Wanneer wenst u het project op te starten?
5. Bijkomende informatie
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.